Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin esittelyä

    HENKILÖKUNTA TALLISEINÄ

Talli ja ympäristö

Tallille saavutaan kapeahkoa hiekkatietä, jossa on 30km/h rajoitus, johtuen juurikin ratsastajista. Erillistä parkkipaikkaa meidän tallilla ei ole, vaan auton voi jättää sinne missä tilaa sattuu olemaan, eikä auto ole kenenkään tiellä.

Kaunis kivitallimme on remontoitu perusteellisesti 2017 lopputalvesta, jättämällä talliin kuitenkin hiukan myös vanhaa. Remontin yhteydessä uusittiin myös vesijärjestelmä, joten hevosilla on juoma-automaatit. Pesuboksi löytyy tallin perältä, samoin rehuvarasto on sijoitettu pesuboksin viereen (Rehula).

Tarhoja meillä on seitsemän kappaletta ja laitumia kaksi. Yleensä käytössämme kesäisin on kuitenkin vain yksi, mikäli hevoset tulevat vain toimeen kaikki yhdessä. Tarhoihin ei ole tietenkään minkäänlaista vesiautomaattia, vaan niissä on vesikaukalo, johon vesi lasketaan letkulla. Hevoset tarhaavat pääsääntöisesti pareittain, mutta kolmekin hevosta voidaan halutessa tarhata.

Ratsastusmahdollisuudet

Nokikujan ratsastuskenttä on toiminut vuosia hyväkuntoisena palvelemaan tallin ratsastajia. Suuren valaistun kenttämme vieressä on myös monipuolinen estevarasto. Maneesia meillä ei ikävä kyllä ole, mutta se on ollut kyllä suunnitelmissa.

Maastot Vilholan kylässä ovat todella kauniit. Maastoreitit alkavat kangasmetsästä ja riippuen reitistä, pääsee tutustumaan myös kauniiseen koivumetsään sekä myös jännittävämpään rämeikköiseen suometsikköön. Suometsään suosittelemme menemään vain kokeneen suonkävijän kanssa.

©2019 Nokikujan talli - suntuubi.com