Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toimintamuotomme

TALLITUPA   PÄIVÄKIRJA HAE TALLIPAIKKAA HAE HOITAJAKSI

Yksityisten majoitus

Jos kullannuppusi kaipaa tallipaikkaa, tutustu meidän tallimme majoitusjärjestelyihin! Jos siis haluat majoittaa hevosesi rentoon ja rauhalliseen paikkaan, tervetuloa! Hevosesi saa meiltä parasta hoitoa, sekä puitteet hevosharrastukselle ovat erinomaiset. Emme myöskään höngi niskaan tallivuokralaskut kourassa, vaan vuokranmaksunkin kanssa olemme joustavia.

Yksityisten hevosten omistajat voivat kirjoittaa päivistään kaikille yhteiseen päiväkirjaan. Vuokra kuitataan vähintään kerran kuukaudessa joko vuokranmaksulomakkeella, päiväkirjamerkinnällä tai tapahtumaan osallistumisella. Vaihtoehdot ovat siis hyvin simppelit ja sopivat kiireisellekin omistajalle.

Mikäli hevosenomistajasta ei kuulu mitään kolmeen kuukauteen, hevonen poistetaan automaattisesti hevoslistauksesta. Kyseistä toimenpidettä ennen yritämme kuitenkin huhuilla omistajaa.

Tallipaikkaan kuuluu:

  • karsinapaikka (kuivikkeena turve), vesiautomaatti, suolakivi, ruokakuppi
  • kokopäivätarhaus + loimitus sovittaessa
  • ruokinta kolme tai neljä kertaa päivässä
  • liikutus sopimuksen mukaan
  • kentän ja maastojen vapaa käyttö

Hevosenhoitajaksi

Nokikujan hoitajatoiminta on hyvinkin simppeliä ja otamme enemmän kuin mielellämme hoitajiksi myös ihan aloitteleviakin virtuaaliheppailijoita. Ahkerat ja iloiset tallilaiset ovat aina suuri apu Nokikujalla.

Miten hoitaminen tapahtuu?

Kerran kuukaudessa olisi hyvä käydä hoitamassa hoitohevostaan tallilla. Hoitaminen tapahtuu kirjoittamalla hoitomerkinnän (=tarinan) hoitopäivän tapahtumista kaikille yhteiseen päiväkirjaan.

Hoitajan tehtävät:

  • harjata hevonen huolellisesti
  • puhdistaa kaviot
  • paijata hoitohevosta
  • ja jos aikaa riittää; puhdistaa hevosen karsina ja tuoda puhtaita kuivikkeita karsinaan.

Kaikki muu on vain plussaa! Voit esimerkiksi myös puhdistaa hevosen varusteita, pestä sen loimet/satulahuovat (pesuhuoneessa olevalla pesukoneella), pestä hevosen juoma-automaatti ja ruokakaukalo, lakaista tallikäytävä tai vaikka siivoilla varustehuonetta! Muistathan, että tallityöntekijä hoitaa aina hevosten aamu- ja iltaruokinnat sekä tarhaamiset. Hoitaja saa tietysti hakea oman hoitsunsa tarhasta.

Hoitopäivänä olisi erittäin hyvä myös jutustella muiden tallilaisten kanssa ja ystävystyä! Ystävän kanssa voitte joutua vaikka millaisiin seikkailuihin! Muistetaan kuitenkin realistisuus (=todenmukaisuus) tarinoissa, ettei ihan lähde lapasesta! :D

Hoitajien ansiot

Hoitaja saa aloittaessaan hoitamisen 25v€ aloitusrahaa. Tämän jälkeen hän saa hevosen hoitamisesta palkkaa. Tarinan sisällöstä ja pituudesta riippuen yhdestä tarinasta voi ansaita 5-20 virtuaalieuroa. Näitä euroja voi käyttää halutessaan varustekauppoihin (esim. Equestrian Pro) tai osallistuessa jollekin kurssille.

Kursseille sekä joihinkin tapahtumiin osallistumisista hoitajat ansaitsevat merkkejä.

Hoitajaksi hakeminen

Tarkat ohjeet hoitajaksi hakemiseen löytyy ylempää linkistä "Hae hoitajaksi". :-)

Hoitajien kaapit löytyvät tallituvasta!

©2019 Nokikujan talli - suntuubi.com